VRINDJESPOLLETIEK:: NIEUWSSPROKKELS

Een paar nieuwtjes over ons nieuwe album...
 
- Na amper 1 dag op iTunes staat  "Vrindjespolletiek" op de 3de plaats van de meest gedownloade Nederlandstalige albums!
 
- Volgende week maandagvoormiddag 8 april zijn wij te gast op Radio 2 (de braafste zender van 't land!) om over het nieuwe album een babbeltje te komen doen.
 
- Na een lovend artikel in de Gazet van Antwerpen, zou er een van de dagen ook een schoon stukske moeten staan in Het Laatste Nieuws, waarvoor wij een interview deden.
 
- De eerste reacties over het album sijpelen bij ons binnen en het doet ons deugd dat ze allemaal positief zijn! (tot hier toe natuurlijk...)
 
- "Vrindjespolletiek" ligt ondertussen zowat in alle grote cd-winkels. Mocht dat niet het geval zijn (omdat gij in een boeregat woont, bijvoorbeeld) begin dan te zagen tegen de verkopers, zodat ze zelfs in de verste uithoeken de cd bestellen!
 
- "Vrindjespolletiek" is vanaf nu ook op onze optredens verkrijgbaar. We nemen alvast een doos mee naar Deistelrock in Bazel nu vrijdag!
 
- Wij lanceerden 2 aprilvissen ivm Vrindjespolletiek, waar hopelijk niemand zo lomp was om in te trappen (maar ja, met ons fans weet ge nooit...): 1. Nee, het glossy magazine ZJUUL dat ge gratis bij de cd krijgt bestaat inderdaad niet en 2. Nee, "Vrindjespolletiek" was niet het "album van de week" op Radio Maria. Die mensen vragen trouwens om te stoppen met bellen voor dat gratis exemplaar...