NIEUWE NIEUWTJES!

Jaja, ’t is waar. Lang geleden dat er hier nog iets nieuws te lezen viel. Toch is er ondertussen vanalles aan de gang geweest. We konden er alleen nog niets over zeggen, omdat sommige zaken nog niet zeker zouden doorgaan. Eindelijk kunnen we nu een paar nieuwtjes verklappen!

1. KATASTROOF OP DE BOEKENBEURS

Wij zijn gevraagd om op de Boekenbeurs onze biografie te komen signeren! Afspraak op woensdagnamiddag 31 oktober in ’t Bouwcentrum (tegenwoordig Antwerp Expo genoemd). Fans die de biografie (mét handtekeningen) al hebben gekocht kunnen altijd nog komen voor een babbeltje en natuurlijk omdat we op gepaste tijdens een akoestisch optredentje zullen doen.

2. NIEUW ALBUM BIJNA KLAAR

Ons volgende album “Vrindjespolletiek” is voor 90% klaar! Het is het meest grootschalige muzikale project waar we ooit aan begonnen zijn: Katastroof in duet met een 20-tal gastvedetten. En die artiesten zijn niet van de minsten! Zo zingen we samen met Kommil Foo, Belgian Asociality, Ivan Heylen, An Nelissen, Tourist, Lies Lefever, pIE p.KLEIN, De Pitaboys, Quatsch, Klefbeer, Dietwin de Jodelaar en nog een tiental andere artiesten (die we in een volgend nieuwsitem zullen verklappen). Onze striptekenaar Tom Metdepenningen tekende ook al de cd-hoes: een knipoog naar de komende verkiezingen. Binnenkort tonen we het ontwerp hier in primeur.

3. KATASTROOF OOK LEGAAL DOWNLOADKAMPIOEN

Ooit werd Katastroof uitgeroepen tot meest illegaal gedownloade Belgische groep.
Sinds een tijdje kan je onze liedjes ook legaal downloaden via iTunes en dergelijke. En ook dat gaat hard. Volgens de cijfers van het laatste half jaar zijn er ongelooflijk veel nummers legaal gedownload. En wij hebben het hier niet over honderden, ook niet over duizenden, maar over TIENDUIZENDEN downloads!
En nee… van die paar cent per download die wij krijgen, zijn we nog niet rijk geworden…