SCHRIJF JE IN VOOR DE KATASTROFALE FANDAG OP 10 AUGUSTUS!

Op ZONDAG 10 AUGUSTUS spreken we om 13u00 af aan Café DEN ENGEL op de Grote Markt, alwaar we d'r allemaal ene pakken.
 
Om 14u worden we verwacht aan 't Steen, waar we inschepen voor een SCHELDEVAART met de FLANDRIA, alwaar we d'r aan boord nog ene pakken.
 
Rond 15u zijn we terug en trekken we via de VOETGANGERSTUNNEL naar Linkeroever, alwaar we er natuurlijk weer ene gaan pakken.
 
Van dan af zijn de plannen nog wat wazig, maar wat nu al zeker is is dat KATASTROOF heel de namiddag op (on)gepaste tijden voor LIVE MUZIEK zal zorgen!
 
Wie aan groepstarief (7 EURO) mee wil met de Flandria moet dit VOOR MORGENMIDDAG (1 augustus) laten weten. Ofwel via FACEBOOK (stuur efkes een privéberichtje met aantal personen), ofwel via stef.bef@katastroof.be. Want vrijdagnamiddag geven wij het aantal deelnemers door aan de rederij.
 
Moest ge te laat zijn om u aan te melden, niet getreurd: ge kunt waarschijnlijk nog wel mee op de Flandria, maar dat kan dan niet meer aan groepstarief/vvk-prijs.
 
Mensen die gauw zeeziek (scheldeziek) worden, kunnen ondertussen aan wal nog ene gaan pakken tot we terug zijn, de tocht duurt zo'n 50 minuten.
 
 
TOT DAN!